'Ook El Khannouss ziet overstap van Genk naar Leipzig dubbel en dik zitten'

'Ook El Khannouss ziet overstap van Genk naar Leipzig dubbel en dik zitten'

5 april - 16:06
6

De supporters van KRC Genk lijken nog hoogstens negen wedstrijden te mogen genieten van Bilal El Khannouss. Het pareltje uit de jeugdopleiding staat er goed op bij de Europese top. Zelf zou zijn voorkeur uitgaan naar de Bundesliga.

De voorbije dagen doken al geruchten op als zou RB Leipzig in gesprek zijn met Genk rond een mogelijke zomertransfer. Volgens Transfer News Live houdt dat nieuws wel degelijk steek. Het transfermedium beweert dat de Bundesliga, en Leipzig in het bijzonder, de gedroomde volgende stap uit zijn loopbaan vormen. Dat zou een transfer enkel dichterbij brengen.

Leipzig staat momenteel vijfde in de Duitse Bundesliga, net buiten de Champions-League-plaatsen. Sinds de overname door Red Bull staat de club vooral bekend als een uitstekende kweekvijver voor jong, Europees talent. Mocht El Khannouss de overstap maken, dan loopt hij in Oost-Duitsland hoe dan ook een bekende tegen het lijf. Vanaf deze zomer keept Maarten Vandevoordt namelijk voor Leipzig. Die onderhandelingen werden in 2022 al afgerond.