'Mazraoui richting de uitgang: verdediger mag vertrekken van Bayern München'

'Mazraoui richting de uitgang: verdediger mag vertrekken van Bayern München'

4 april - 19:18 Laatste update: 21:19
1

Noussair Mazraoui staat komende zomer mogelijk voor een vertrek bij Bayern München. Volgens BILD staat de vleugelverdediger op de nominatie om verkocht te worden.

Mazraoui kwam mede door blessureleed nog niet verder dan vijftien Bundesliga-optredens dit seizoen. Dat lijkt hem parten te spelen nu Bayern knopen moet doorhakken. Der Rekordmeister beschikt op rechtsback ook nog over Sacha Boey en ziet Josip Stanisic terugkeren van een huurperiode bij Bayer Leverkusen. Daarnaast Joshua Kimmich op die plek uit de voeten, als hij niet vertrekt.

Bayern zou van mening zijn dat er daarmee te veel vleugelverdedigers zijn. BILD stelt dat Mazraoui de eerste kandidaat is om een transfer te maken. De 26-jarige Marokkaanse international zou zelf ook niet geheel onwelwillend tegenover een vertrek bij de club staan.

Mazraoui kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van Ajax. Mede door bovengenoemde blessures werd hij nog geen vaste waarde in de Allianz Arena, waar zijn contract nog doorloopt tot medio 2026.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.