'Valencia krijgt slecht nieuws te horen van Club Brugge over Yaremchuk'

'Valencia krijgt slecht nieuws te horen van Club Brugge over Yaremchuk'

8 april - 23:40
15

Club Brugge staat voor een drukke transferzomer en zal nieuwe spelers moeten halen, maar ook afscheid nemen van enkele pionnen. Eentje daarvan is Roman Yaremchuk, die Blauw-Zwart echter niet zomaar mag en kan verlaten.

De Oekraïense spits wordt door Club Brugge momenteel verhuurd aan Valencia, waar hij na een moeilijk begin toch stilaan een basisplek heeft weten veroveren. De Spaanse club is tevreden met Yaremchuk en wil hem langer aan zich binden, maar lijkt terug te keren van een kale reis.

Valencia dacht eraan om Yaremchuk definitief in huis te halen. Volgens Relevo wordt dat echter onbegonnen werk voor de Spaanse club, die de vraagprijs van Club Brugge niet kan betalen. Zelf gaf het zeventien miljoen euro uit aan de spits en het hoopt daar nog een flink bedrag van te recupereren.

Yaremchuk lijkt dus niet langer bij Valencia te blijven, terwijl ook een terugkeer naar Club Brugge moeilijk ligt. Komende zomer kan hij zich op het EK wel nog in de kijker spelen en Club Brugge zo mogelijk wel nog wat miljoenen opleveren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.