Bakayoko reageert met één woord onder compilatievideo Hadj Moussa

Bakayoko reageert met één woord onder compilatievideo Hadj Moussa

4 april - 09:12

Anis Hadj Moussa maakt de overstap van Patro Eisden naar Feyenoord voor een recordbedrag. De winger speelde dit seizoen op huurbasis bij Vitesse. Op sociale media reageerde ook Rode Duivel Johan Bakayoko op de transfer.

Bakayoko reageert op Hadj Moussa-post
Feyenoord heeft woensdagochtend de komst van Anis Hadj Moussa aangekondigd. De 22-jarige dribbelaar komt over van tweedeklasser Patro Eisden, dat hem sinds januari van dit jaar stalt bij Vitesse. ESPN besloot om niet lang na dat transfernieuws een video te posten, met daarin wat hoogtepunten van de vleugelaanvaller, die menig Eredivisie-verdediger al angst heeft ingeboezemd met zijn acties. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN NL (@espnnl)

Er is al een kleine vijfhonderd keer gereageerd op de video. Eén van die reacties komt van PSV-aanvaller Johan Bakayoko, die slechts één woord gebruikte om zijn gevoelens na het zien van de video te beschrijven. 'Wauw', luidt zijn reactie. In de comments vragen behoorlijk wat mensen zich af of de PSV'er daadwerkelijk onder de indruk is, of juist sarcastisch is. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.