Tavolieri: Leipzig ziet in El Khannouss (Genk) dé ideale vervanger voor Simons

Tavolieri: "Leipzig ziet in El Khannouss (Genk) dé ideale vervanger voor Simons"

3 april - 19:05 Laatste update: 19:09
15

RB Leipzig zou in KRC Genk-middenvelder Bilal El Khannouss dé ideale vervanger zien voor Xavi Simons. De Nederlandse international keert aan het eind van het seizoen terug naar Paris Saint-Germain, waar hij opnieuw in de plannen van coach Luis Enrique zou voorkomen. Volgens Tavolieri is El Khannouss prioriteit voor de Duitsers.

Volgens de journalist kan er zelfs bevestigd worden dat de club van Rode Duivel Loïs Openda binnenkort een officieel bod zal neerleggen bij KRC Genk voor de Marokkaans international. Naar verluidt zouden er al gesprekken geweest zijn met de entourage van El Khannouss zelf. 

'Leipzig staat erom bekend dat ze graag snel handelen op de transfermarkt', klinkt het bij Wait&See. 'Leipzig zou hem zo voor volgend seizoen de tijd willen geven om zich goed te integregen in de club en het team.' 

Naar verluidt zou KRC Genk mikken op een transfersom van om en bij de 25 miljoen euro voor hun goudhaantje, wat overeenkomt met zijn huidige marktwaarde. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.