Odoi: “Dat tegendoelpunt gaan we het nog over hebben, afspraken niet nageleefd”

Odoi: “Dat tegendoelpunt gaan we het nog over hebben, afspraken niet nageleefd”

1 april - 18:08
2

Denis Odoi, de ervaren verdediger van Club Brugge, blikt terug op het doelpunt dat Cercle Brugge maakte tegen Club Brugge. Odoi moest in de rust naar de kant nadat hij erg vervelend neerkwam. Odoi vertelt ook over zijn blessure. De match tussen Cercle Brugge en Club Brugge eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Odoi vertelt na de match tussen Cercle Brugge en Club Brugge eerst over zijn blessure. Vlak voor de rust kwam Odoi lelijk ten val. “We zullen morgen zien hoe het is met de knie, ik heb hem daarnet overstrekt”, citeert Sporza Odoi.

Odoi vindt dat Club Brugge zichzelf te weinig beloonde tegen Cercle Brugge. “We hadden vandaag zeker in de tweede helft voldoende kansen om te winnen, we moeten ons optrekken aan die prestatie. Op zowel offensief als defensief vlak hebben we onszelf te weinig beloond”, aldus Odoi.

Volgens Odoi moet het doelpunt van Cercle Brugge nog eens goed besproken worden. “Over het tegendoelpunt gaan we het nog hebben in de kleedkamer, daar werden afspraken niet nageleefd”, besluit Odoi.