Leoni na Anderlecht – Antwerp: “Was een fantastische Antwerpse ploeg”

Leoni na Anderlecht – Antwerp: “Was een fantastische Antwerpse ploeg”

31 maart - 21:20 Laatste update: 22:26
21

Théo Leoni, de middenvelder van RSC Anderlecht, blikt terug op de 1-0 overwinning tegen Royal Antwerp FC in het Lotto Park. Leoni geeft aan trots te zijn op zijn ploegmaats bij paars-wit en vertelt dat Anderlecht het niet gemakkelijk had tegen The Great Old.

Leoni zag dat Anderlecht het in de eerste helft zwaar had tegen Anderlecht. Leoni constateerde dat het niveau tussen Anderlecht en Antwerp erg hoog lag in de eerste speelronde van de Champions’ Play-Offs.

Leoni is complimenteus over Antwerp na de zege van Anderlecht. “We hadden moeite om ze onder druk te zetten. Ze waren heel goed aan de bal met veel kwaliteit. Janssen positioneerde zich goed tussen de linies en hij wist zich goed te verzetten met zijn lichaam. Het was een fantastische Antwerpse ploeg”, citeert RTBF Leoni.

Leoni prijst vervolgens de getoonde strijdbaarheid van Anderlecht tegen Antwerp. “We genoten van het lijden. We stroopten onze mouwen op en ik ben heel trots op mijn teamgenoten, want we hebben niet opgegeven”, geeft een tevreden Leoni aan.

Ook Leoni zag dat de confrontatie tussen Anderlecht en Antwerp op kleine details werd beslist. Het doelpunt van Kyllian Sardella en de rode kaart van Owen Wijndal. “Elk detail is belangrijk. In de tien wedstrijden hier zit iedereen vrijwel op hetzelfde niveau. Een rode kaart, een slip, het zijn al deze details die het verschil maken”, besluit Leoni.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.