Bataille na Anderlecht – Antwerp: “Een lucky goal, ze hadden maar paar kansjes”

Bataille na Anderlecht – Antwerp: “Een lucky goal, ze hadden maar paar kansjes”

31 maart - 16:18 Laatste update: 17:12
8

Jelle Bataille, de verdediger van Royal Antwerp FC, blikt terug op de 1-0 verliespartij tegen RSC Anderlecht in het Lotto Park. Bataille vertelt wat er misging voor Antwerp in het Lotto Park.

Bataille geeft aan dat Antwerp het plan van de tweede helft niet goed uitvoerde tegen Anderlecht. “Ja, het plannetje van de tweede helft hebben we niet goed uitgevoerd. Ik denk een lucky goal. Sardella kreeg hem via zijn middel en die vliegt binnen. Ze hadden maar een paar kansjes”, geeft Bataille aan bij DAZN na de match.

Bataille geeft aan dat het bij Antwerp ook scherper moest voor het doel van Anderlecht. “Als je met tien staat, dan moet je hem afmaken. Zeker op Anderlecht.Ik denk dat hun middenveld te veel vrij was. Waardoor ze enorm veel konden creëren, dat was moeilijk”, aldus Bataille.

Bataille wordt tot slot gevraagd waarom zijn hoofdtrainer Mark van Bommel Vincent Janssen naar de kant haalde. “Ja ik denk dat Vinnie ook niet 100 procent fit is, vandaar de wissel. We hebben nog 9 matchen, we hebben Vinnie nodig”, besluit Bataille.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.