Goor over situatie Westerlo: “Periode heeft impact gehad op spelersgroep”

Goor over situatie Westerlo: “Periode heeft impact gehad op spelersgroep”

30 maart - 08:25

Bart Goor is voorlopig de hoofdtrainer bij Westerlo na het ontslag van Rik De Mil na de veelbesproken wedstrijd tegen KRC Genk. Goor gaf een eerste persconferentie.

Daar kwam Goor nog eens terug op de situatie. “Het is een hectische periode geweest. Eerst was er nog de ontlading voor de redding. Daarna heeft iedereen zijn mening gevormd over die wedstrijd en alles wat errond is gebeurd. Die periode heeft zeker een impact gehad op de spelersgroep. Het is nu belangrijk dat we ons focussen op wat er ons wacht: tien wedstrijden in de Europe Play-Offs.”

Goor lijkt niet te azen op de vaste job als hoofdtrainer. ”Ik heb niet meteen de ambitie om op termijn hoofdtrainer te worden, maar als coach wil je toch zo goed mogelijk presteren en een goed figuur slaan. Als speler was ik iemand die altijd wou winnen en er honderd procent voor bleef gaan. Dat gevoel wil ik overbrengen op de spelers. Daarvoor zal ik iets aanweziger moeten zijn dan als assistent”, citeert Het Belang van Limburg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.