“Anderlecht wordt kampioen al zou Union het misschien meer verdienen”

“Anderlecht wordt kampioen al zou Union het misschien meer verdienen”

30 maart - 08:45
20

De strijd om de titel kan volledig losbarsten. Union SG en Anderlecht lijken de twee uitgesproken favorieten in de Champions Play-Offs. Johan Boskamp gaf zijn mening tegenover Het Belang van Limburg.

Boskamp ziet Anderlecht nog kampioen worden. “Anderlecht. Dat zeg ik toch al maanden, of niet soms? Ze staan nog maar drie punten achter op Union. Dat is niks. Al zou Union het misschien wel meer verdienen. Elk jaar moeten ze op zoek naar een nieuwe coach en een nieuwe ploeg en toch slagen ze er steeds weer in om mee te strijden voor die titel. Da’s grote klasse hoor.”

De Nederlandse analist denkt overigens dat KRC Genk niet veel zal klaarspelen in PO1. “Ik gun het ze wel, maar voorlopig zie ik het niet gebeuren. Ze hebben zich maar met de hakken over de sloot kunnen plaatsen bij de top zes. Over twee weken moet ik hier misschien mijn ongelijk toegeven, maar op dit moment zie ik hen eerder de rol van scherprechter spelen in de titelstrijd.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.