UPDATE: 'Anderlecht toont verregaande interesse in rechtsback Sonne'

UPDATE: 'Anderlecht toont verregaande interesse in rechtsback Sonne'

29 maart - 19:25 Laatste update: 1 april - 09:30
16

Speelt er dra een verdediger uit Peru voor RSC Anderlecht. Volgens Isaac Montoya Chirieleison bestaat de kans. De journalist meldt immers dat RSC Anderlecht bezig is met Oliver Sonne.

Sonne staat momenteel nog op de loonlijst van Silkborg IF. Met die ploeg speelde hij vorige seizoen Europees nog twee keer tegen Anderlecht. Bij de Deense club heeft hij nog een contract tot medio 2026. Zijn marktwaarde wordt op 1,2 miljoen euro geschat. 

De 23-jarige rechtsachter werd geboren in Denemarken, maar Sonne speelde ondertussen twee keer voor de nationale ploeg van Peru.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Sonne aan een transfer richting België wordt gelinkt. Afgelopen winter viel zijn naam nog in de geruchtenmolen bij Club Brugge.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws zou RSC Anderlecht verregaande interesse hebben in de rechtsback, die zo een 1,5 miljoen euro moet gaan kosten. Het is de bedoeling dat Sonne een zomeraanwinst wordt van Anderlecht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.