Lang denkt niet aan vertrek bij PSV: Hij wil volgend seizoen revanche

Lang denkt niet aan vertrek bij PSV: "Hij wil volgend seizoen revanche"

28 maart - 22:41
1

Fans van PSV hoeven volgens het Eindhovens Dagblad niet te vrezen voor een vroegtijdig vertrek van Noa Lang. De blessure van de buitenspeler heeft die dreiging weggenomen. 

'Lang lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een revanche in het komende seizoen. Bij PSV, welteverstaan', schrijft het ED. Door de sterke eerste seizoenshelft van de aanvaller ontstond bij de koploper van de Eredivisie de vrees dat zijn verblijf misschien maar een jaar zou duren. 'Maar door de blessure van Lang is de dreiging van een snelle transfer naar de achtergrond verdwenen.'

Op dit moment is Lang nog herstellende van zijn blessure, maar 'afgaand op de prognoses die nu bekend zijn' kan hij dit seizoen nog wel in actie komen voor PSV, aldus de regiokrant. Wanneer Lang precies zijn rentree kan maken, is nog niet bekend. 

Voor PSV speelde Lang tot dusver 19 duels, waarin hij vijf keer scoorde en één assist gaf. Hij kwam afgelopen seizoen over van Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.