Anderlecht opent op maandag 1 april de deuren voor fans, ticket verplicht

Anderlecht opent op maandag 1 april de deuren voor fans, ticket verplicht

27 maart - 22:02
3

RSC Anderlecht organiseert op maandag 1 april een open training in het Lotto Park. Wil je erbij zijn dan moet je eerst een ticket afschaffen.

'Op paasmaandag, 1 april, kan je met het hele gezin afzakken naar het Lotto Park om er de troepen van coach Brian Riemer live aan het werk te zien tijdens een open training. De training start om 11u. We ontvangen jullie vanaf 10:15 in tribune 3, via ingang 5. Drank- en eetgelegenheden zullen geopend zijn, net als de Fanshop', laat Anderlecht weten.

Toon je interesse? Dan moet je eerst een ticket reserveren. 'Toegang tot de open training is enkel mogelijk op vertoon van een ticket', is Anderlecht duidelijk. Anderleccht raadt de fans aan om met openbaar vervoer of met de fiets af te zakken naar het Lotto Park. Voor auto's s de parking Eurostar-S (Rue René Henry) toegankelijk voor toeschouwers van de open training, op vertoon van het toegangsticket.

RSC Anderlecht begint zaterdag aan de Champions' Play-Offs. Paars-wit krijgt Royal Antwerp FC over de vloer in het Lotto Park.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.