Wie Brugse derby wil bijwonen moet snel zijn … & al vaker naar Cercle geweest zijn

Wie Brugse derby wil bijwonen moet snel zijn … & al vaker naar Cercle geweest zijn

27 maart - 21:06
10

Aankomend weekend beginnen de Play-Offs in de Jupiler Pro League. Maandag staat de Brugse derby op het programma. Wie nog geen ticket heeft voor Cercle BruggeClub Brugge zal snel moeten zijn en de voorbije tijd al een thuismatch van Cercle Brugge hebben bijgewoond als men niet kiest voor een (mini-)abonnement.

De Brugse derby staat op paasmaandag op het programma. Op de wedstrijddag zijn de loketten aan het stadion gesloten. Zondag is het Pasen en heeft de ticketing van Cercle Brugge om begrijpelijke redenen een dagje vrij. Cercle Brugge laat dus weten dat je een ticket voor de derby best aanschaft voor zaterdag 12 uur.

Niet-abonnees van Cercle Brugge kunnen voor de Champions’ Play-Offs een Champions’ abonnement aankopen waarmee ze alle thuiswedstrijden in de Champions' Play-Off op een vaste plaats in het Jan Breydelstadion kunnen bijwonen.

Wil je alleen naar de derby gaan kijken dan kun je ook een los ticket kopen, maar daar zit een voorwaarde aan verbonden. 'Enkel abonnees en Cerclefans die de voorbije 2 seizoenen een ticket kochten voor een thuismatch van Cercle, kunnen één ticket voor de derby aankopen', laat Cercle Brugge weten.

Van 6.000 naar 4.500 bezoekende fans
Bij de vorige Brugse derby met Cercle Brugge als thuisploeg waren er nog 6.000 fans van Club Brugge aanwezig in het stadion. Nu is er beslist dat er nog slechts 1.500 bezoekende fans zijn toegelaten bij een match tussen Cercle Brugge en Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.