UPDATE: ‘Leoni houdt opties open, interesse uit Frankrijk en Duitsland’

UPDATE: ‘Leoni houdt opties open, interesse uit Frankrijk en Duitsland’

26 maart - 16:33 Laatste update: 27 maart - 08:46
21

RSC Anderlecht wil het contract van Théo Leoni openbreken. Paars-wit biedt Leoni een nieuwe overeenkomst voor vijf seizoenen aan, meldt Het Laatste Nieuws. De gesprekken lopen, maar een akkoord is er nog niet.

Eerder werd bekend dat Anderlecht in gesprek is met Jan Vertonghen over een nieuwe verbintenis. Naast Vertonghen is Anderlecht nu ook druk aan het onderhandelen met Leoni voor een nieuwe verbintenis.

Het duurde even voor Leoni om bij de RSCA Futures door te breken naar de A-ploeg van Anderlecht. Maar ondertussen kan Leoni gezien worden als een absolute publiekslieveling. Anderlecht heeft afgelopen zomer nog het contract van Leoni verlengd, paars-wit deed dit al voor de derde keer.

Naast een langer verblijf bij Anderlecht zijn er ook andere opties voor Leoni. Er zijn ook clubs vanuit de Franse Ligue 1 en de Duitse Bundesliga geïnteresseerd in de handtekening van de middenvelder.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws wacht Theo Leoni nog af om een nieuw contract bij RSC Anderlecht te tekenen. De middenvelder wil alle opties nog openhouden. Er zou interesse zijn van Franse en Duitse subtoppers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.