Duranville (17) over vertrek bij Anderlecht: Het was mijn keuze, ja

Duranville (17) over vertrek bij Anderlecht: "Het was mijn keuze, ja"

26 maart - 12:00
2

Julien Duranville maakte donderdag zijn debuut voor de nationale U21. Duranville maakte zijn profdebuut bij Anderlecht, maar speelt nu voor Borussia Dortmund. Hij heeft zeker geen spijt van die keuze.

"Het was mijn keuze, ja", aldus Duranville bij Het Laatste Nieuws. "Mocht ik bij Anderlecht gebleven zijn, was dat goed. Maar naar Dortmund kunnen was des te beter. Ik was er mentaal klaar voor. Ik had geen schrik. Het vertrek bij Anderlecht deed ook wel pijn. Ik bracht er vele jaren door. Het was mijn thuis. Maar ik wist waar ik heen wou. Voilà, en dan moet je vooruitkijken. Ik heb geen spijt."

Duranville vond zeker niet dat de overstap er te snel in zijn carrière kwam. "Nee. Voetbal is wat ik wilde en wat ik wil. En als je iets wil, moet je het gaan halen. Ik zie dat niet alsof het té vroeg was", besluit hij.

Dinsdagavond spelen de jonge Duivels ook nog tegen Spanje. De kans is groot dat Duranville dan opnieuw in actie gaat komen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.