Cuypers scoort voor tweede keer op rij, Vanzeir schittert met vier(!) assists

23 maart - 22:20
1

Hugo Cuypers heeft de weg naar doelpunten in de MLS helemaal gevonden. Nadat hij tegen Montréal zijn eerste doelpunt vond, was het ook tegen New England raak voor de spits. In New York wist Dante Vanzeir dan weer uit te blinken met vier(!) assists tegen Inter Miami.

NY Red Bulls – Inter Miami (4-0)
Inter Miami deed het zonder Lionel Messi, maar kon wel rekenen op Luis Suarez, Sergio Busquets en Jordi Alba. Toch was het Vanzeir, samen met Lewis Morgan, die de grote uitblinkers van de partij waren.

Vanzeir schitterde door ploegmaat Morgan aan drie doelpunten te helpen en kon zijn partij nog meer in de kijker te zetten door ook Wikelman Carmona een assist aan te bieden. Inter Miami had geen verhaal tegen Vanzeir en co en verloor uiteindelijk met 4-0.

New England Revs – Chicago Fire (1-1)
Cuypers kreeg bij Chicago Fire opnieuw een basisplek en bedankte voor het vertrouwen door zijn ploeg na twintig minuten voetballen op voorsprong te brengen tegen New England. Hij kon zijn ploeg daarmee echter niet helpen aan de overwinning.

Net voor rust zorgde Nacho Gil nog voor de gelijkmaker. Cuypers werd een kwartier voor tijd gewisseld en zag de score uiteindelijk niet meer veranderen. Het bleef 1-1.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.