'PSG ziet Bayern-sterspeler als alternatief om het middenveld te versterken'

'PSG ziet Bayern-sterspeler als alternatief om het middenveld te versterken'

23 maart - 07:20

Paris Saint-Germain ziet in Joshua Kimmich een kandidaat om het middenveld komend seizoen te versterken. Dat meldt het Franse dagblad Le Parisien. De Duitse controleur wordt gezien als alternatief voor Newcastle United-middenvelder Bruno Guimarães.

PSG toonde tijdens de winterse transferperiode al interesse in Kimmich, maar pakte destijds niet door. De 29-jarige Duitser loopt in de zomer van 2025 uit zijn contract bij Bayern München. Naar verluidt is Der Rekordmeister bereid om Kimmich bij een goed bod te verkopen. Eerder toonden Premier League-giganten als Arsenal en Chelsea al interesse in de middenvelder.

PSG zou op zoek zijn naar een verdedigende middenvelder en is in die zoektocht in eerste instantie uitgekomen bij Guimarães. De Braziliaanse middenvelder van Newcastle vertegenwoordigt een flink prijskaartje, waardoor de Parijzenaren ook verder zijn gaan kijken. Het vertrek van Kylian Mbappé komende zomer geeft PSG op financieel gebied aanzienlijk meer mogelijkheden.

Er lijkt dus een einde te gaan komen aan de periode van Kimmich bij Bayern. De 82-voudig Duits international speelde tot dusver 378 wedstrijden voor Bayern.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.