'Real Madrid wil niet alleen Davies, Madrilenen kijken ook naar Alexander-Arnold'

'Real Madrid wil niet alleen Davies, Madrilenen kijken ook naar Alexander-Arnold'

22 maart - 10:10
3

Real Madrid zou de situatie van Trent Alexander-Arnold in de gaten houden. De verdediger van Liverpool heeft nog een contract tot 2025 en dus denkt de club van Thibaut Courtois aan een transfervrije overstap.

Met de waarschijnlijke komst van Kylian Mbappé en de onderhandelingen met Alphonso Davies, zou de komst van Alexander-Arnold een derde stunt kunnen worden. Volgens het Spaanse Relevo zijn er nog geen concrete gesprekken met de entourage van de Engelsman, maar Real zou zijn naam rood omcirkeld hebben op de verlanglijst. Echter zouden er meer clubs geïnteresseerd zijn.

Alexander-Arnold heeft nog een contract tot 2025 en dus hoopt Real een bekend trucje uit te halen. De Engelsman kan vanaf volgend jaar vrij praten met andere clubs en dus willen de Spanjaarden hem weerhouden van het tekenen van een nieuw contract bij Liverpool. Zo kan Real Alexander-Arnold transfervrij overnemen. Zo deed de club dit ook bij de komst van Toni Kroos, Eduardo Camavinga en Thibaut Courtois.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.