Lang kreeg advies van PSV-ploegmaat: Maar boeit hem niet

Lang kreeg advies van PSV-ploegmaat: "Maar boeit hem niet"

24 maart - 16:50
3

Isaac Babadi vindt dat Noa Lang zijn documentaire beter na zijn carrière had kunnen laten maken. Aan het eind van februari kwam er een vierdelige documentaireserie uit over het leven van de vleugelaanvaller.

In de serie Noa Lang - Lastpak wordt het leven van Lang binnen en buiten het voetbal in beeld gebracht. De opnames begonnen in zijn periode bij Club Brugge. Daarnaast komt ook zijn tijd in het Nederlands elftal en bij PSV ter sprake. Bij Andy in de auto wordt Babadi gevraagd naar de documentaire van zijn ploeggenoot. "Ja, leuk", reageert de jongeling kort, waarna ze een paar fragmenten bekijken. "Hij (Lang, red.) is echt gek."

Babadi, die onlangs zijn contract bij PSV verlengde tot de zomer van 2028, heeft met Lang gesproken over de documentaire. "Ik vond wel dat hij dit misschien na zijn carrière had moeten doen, dat heb ik hem ook gezegd", aldus de middenvelder. Er wordt gesteld dat de documentaire mogelijk gevolgen heeft voor Lang in zijn loopbaan als profvoetballer. "Maar dat boeit hem natuurlijk niet", weet Babadi zeker.

In de serie wordt Lang vanaf zijn periode bij Club Brugge intensief gevolgd door camera's. Het gaat niet alleen over zijn leven als profvoetballer, want er wordt ook aandacht geschonken aan zijn privéleven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.