Nusa over afgeketste transfer bij Club Brugge: “Ik was klaar voor een transfer”

Nusa over afgeketste transfer bij Club Brugge: “Ik was klaar voor een transfer”

20 maart - 17:33
16

Antonio Nusa, het goudhaantje van Club Brugge, heeft voor het eerst gereageerd op zijn afgeketste transfer van Club Brugge naar Brentford FC. Nusa leek voor 37 miljoen euro naar Brentford te trekken, maar door medische complicaties ging dit niet door.

Nusa zag zijn transfer van Club Brugge naar Brentford niet doorgaan doordat er groeiletsel ontdekt was in zijn knie bij de medische testen. “Ik was ongerust, het moest tot op de bodem onderzocht worden. Na extra controles in Noorwegen kregen Brugge en ik het nieuws dat er niks ernstigs aan de hand was”, citeert het Noorse Nettavisen Nusa.

Nusa vertelt verder over de angst die ontstond door het nieuws over zijn knie. “Ik hield rekening met het ergste. Het gaat per slot van rekening om je gezondheid. Als voetballer wil je dat je lichaam in orde is”, geeft Nusa aan.

Nusa geeft aan dat het niet gemakkelijk voor hem was, toen zijn transfer van Club Brugge naar Brentford afketste. “Het was één van de moeilijkste dingen die ik meegemaakt heb. Ik was klaar voor een transfer, het leek te gaan gebeuren, dan gebeurde het toch niet. Ook voor mijn familie was het lastig: we zaten met veel vragen”, aldus Nusa.

Nusa trekt de volgende conclusie na het mislopen van zijn transfer van Club Brugge naar Brentford. “Ik kan niet zeggen dat ik blij ben dat dit voorgevallen is, natuurlijk niet, maar het is goed dat ik die kant van het voetbal heb gezien. Het was leerrijk. En ik weet nu dat er niks zeker is alvorens alles geregeld is. Ach, ik heb niks fundamenteels verloren”, besluit Nusa.