De Winter voor het eerst Rode Duivel: Ik had het een beetje verwacht

De Winter voor het eerst Rode Duivel: "Ik had het een beetje verwacht"

19 maart - 13:00
3

Koni De Winter zit voor het eerst in de selectie van de Rode Duivels. De verdediger van Genoa is blij, maar niet verrast door die selectie.

"Ik wist niet dat de bondscoach mij volgde, maar ik hoopte wel op een eerste selectie", stelt hij bij Het Nieuwsblad. "Ik had het ook wel een beetje verwacht. De bondscoach zei me nog niet waarom ik er bij ben, maar ik veronderstel dat mijn vele speelminuten bij Genoa de doorslag gegeven hebben. Het is een eer om hier nu te zijn."

De klassieke ontgroening blijft hem voorlopig wel bespaard. 'Ik werd door iedereen meteen hartelijk verwelkomd. Een liedje zingen heb ik nog niet moeten doen, maar dat komt er ongetwijfeld aan", lacht de kersverse Rode Duivel.

Verder werd De Winter ook nog gevraagd naar zijn toekomst bij Genoa, dat hem huurt van Juventus. De Winter antwoordde dat hij graag ook volgend seizoen aan boord blijft.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.