CEO Fredberg over mogelijke verlenging Vertonghen bij Anderlecht: “Hij oogt fris”

CEO Fredberg over mogelijke verlenging Vertonghen bij Anderlecht: “Hij oogt fris”

18 maart - 20:20
2

Jesper Fredberg, de CEO Sports van RSC Anderlecht, heeft gereageerd op de mogelijke contractverlenging van kapitein Jan Vertonghen. Paars-wit is in gesprek met Vertonghen en Fredberg geeft aan dat Anderlecht zeer tevreden is met de 36-jarige Rode Duivel.

Fredberg vertelt over de gesprekken tussen Anderlecht en Vertonghen. “Het is geen geheim dat we héél tevreden zijn met Jan. Hij doet het zeer, zeer goed. Als je hem bezig ziet... een oude man is het niet. Hij oogt fris, hongerig. Dat is het type spelers dat we bij Anderlecht willen”, citeert Het Laatste Nieuws Fredberg.

Fredberg geeft aan dat Anderlecht klaar is voor een volgend avontuur met Vertonghen. “Dusja, de deur staat open. Wij zijn klaar om iets te ondernemen. We zullen zien hoe het verloopt. Vertonghen is een volwassen man, hij weet wat hij wil. Van zodra hij zijn keuze heeft gemaakt, zullen we goed samenzitten”, besluit Fredberg.

Er is geen ultimatum afgesproken waarop Vertonghen zijn besluit genomen moet hebben geeft Het Laatste Nieuws aan. Vertonghen zijn contract bij Anderlecht loopt op 30 juni af bij Anderlecht.