Cercle Brugge ontkurkt de champagne: Het publiek was fantastisch!

Cercle Brugge ontkurkt de champagne: "Het publiek was fantastisch!"

17 maart - 22:40
9

Feest bij Cercle Brugge, dat zich wist te verzekeren van de Champions' Play-Offs. Na een simpele 4-0 zege tegen RWDM mag het zich nu opmaken voor absolute topmatchen. Tot groot jolijt van Hannes Van der Bruggen.

"We hadden al de hele week het gevoel dat het erin zat", begon Van der Bruggen bij Het Nieuwsblad. Moeilijk was het ook niet voor de Vereniging tegen RWDM. "We hebben het perfect gedaan. We wilden vroeg scoren en zo de anderen onder druk zetten. Dat is goed gelukt. Dit hele seizoen is al fantastisch geweest. Nu gaan we een groot feestje bouwen. Al heb ik morgen examen, dus ik zal mijn tanden goed moeten poetsen", lachte hij nog.

Ook Hugo Siquet kon zijn tevredenheid niet verbergen. Hij bedankte onder meer ook de aanwezige fans. "Het publiek was fantastisch", aldus de verdediger. "Het is dankzij hen ook dat we in de top zes staan. Voor Cercle is dit echt mooi. Jaar na jaar gaat deze club vooruit. Ongelofelijk", besloot hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.