Barcelona kan 60 miljoen voor Onana niet betalen: ‘Xavi gaat voor Wieffer’

Barcelona kan 60 miljoen voor Onana niet betalen: ‘Xavi gaat voor Wieffer’

16 maart - 12:44
3

Barcelona heeft besloten om de interesse in middenvelder Amadou Onana van Everton te laten varen.Volgens Sport werd het de Spaanse club duidelijk dat de financiële eisen van Everton buiten hun bereik liggen. 

Hoewel manager Xavi Onana als zijn voorkeursoptie had gekozen voor het centrale middenveld, bleek de prijs van €60 miljoen die Everton vroeg een struikelblok te zijn voor Barcelona, die oorspronkelijk bereid was €45 miljoen te betalen. Manchester United en Arsenal worden ook genoemd als potentiële kopers voor Onana ...

Terwijl Barcelona zijn interesse in Onana laat vallen, lijkt de club zich te richten op alternatieven, waaronder Mats Wieffer. Er wordt echter verwacht dat de club zware concurrentie zal ondervinden van Atletico Madrid voor de handtekening van Wieffer bij Feyenoord

Desondanks wordt Wieffer nog steeds beschouwd als een goedkoper alternatief, wat Barcelona kan helpen om deze zomer meer bewegingen te maken binnen hun budget. De club zal naar verwachting snel beslissingen te nemen om hun selectie voor het komende seizoen te versterken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.