Bondscoach Ecuador zet twee spelers uit de JPL en oude bekenden in de selectie

Bondscoach Ecuador zet twee spelers uit de JPL en oude bekenden in de selectie

15 maart - 18:14
1

Binnenkort staat de interlandbreak weer op het programma en zendt de JPL haar zonen uit. Ook Ecuador zal binnenkort rekenen op enkele pionnen uit onze competitie en keek daarvoor naar Brugge.

Bondscoach Félix Sanchez Bas besloot namelijk om twee spelers uit de stad Brugge op te roepen. Meer bepaald Joel Ordonez (Club Brugge) en Alan Minda (Cercle Brugge) zitten in de selecti van Ecuador. Met William Pacha (ex-Royal Antwerp FC) en Angelo Preciado (ex-KRC Genk) zitten er nog twee oud-spelers van de JPL in de selectie.

Voor zowel Minda en Ordonez is het hopen op hun debuut bij de nationale ploeg. Ordonez (19) en Minda (20) kwamen wel al uit voor de U20 van hun land, maar mochten nog niet proeven van het grote werk.

Ecuador heeft twee oefeninterlands gepland en neemt het op vrijdag 22 maart op tegen Guatemala. Enkele dagen later staat op 24 maart de partij tegen Italië op het programma.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.