Scheidsrechter niet gediend van handschoen van Thiago

Scheidsrechter niet gediend van handschoen van Thiago

15 maart - 08:40
29

Club Brugge plaatste zich donderdag voor de kwartfinales van de Conference League. Voor de match tegen Molde was er een opvallend moment tussen Thiago en de scheidsrechter. Dat had mogeijk alles te maken met de handschoenen van de Braziliaan.

Thiago maakte donderdag zijn rentree bij de eerste ploeg van Club Brugge. De voorbije wedstrijden miste de aanvaller door blessureleed.

Voor de match mocht Thiago zoals alle andere basisspelers de scheidsrechter begroeten op het veld. Toen de aanvaller Radu Petrescu de hand wilde schudden, kwam hij terug van een kale reis. De Roemeense scheidsrechter leek het niet fijn te vinden dat Thiago handschoenen droeg bij de begroeting en weigerde de hand van de aanvaller van Club Brugge. Thiago keek even verbaasd dat hij geen hand kreeg van Petrescu.

Club Brugge won uiteindelijk met 3-0 van Molde en zette zo een 2-1 nederlaag uit de heenmatch recht. Vrijdag krijgt Club Brugge te horen wie de tegenstander wordt in de kwartfinales van de Conference League. De loting is LIVE te volgen op VoetbalPrimeur.be vanaf 14u00.