Money time voor Beerschot tegen Zulte Waregem: Zou mooi zijn topduel te winnen

Money time voor Beerschot tegen Zulte Waregem: "Zou mooi zijn topduel te winnen"

14 maart - 15:54
1

Vrijdagavond staat er een topper op het programma in de Challenger Pro League. Leider Beerschot neemt het op tegen Zulte Waregem. Beerschot-sluitstuk Davor Matijas, wiens contract bijna afloopt, blikt vooruit op het duel.

Matijas speelt dit seizoen een belangrijke rol bij de Mannekens, al zijn er ook wedstrijden waarin hij niet veel werk moet verrichten. "Ik verklaar het omdat we het voordeel van het balbezit hebben", aldus Matijas bij HLN. "Beerschot is een ploeg die hoog druk wil zetten, en hoog staat. Mij zie je ook ver uit de zestien staan. Als keeper moet je goed inschatten wat er gaat gebeuren. Je moet voorbereid zijn."

Beerschot heeft een voorsprong van vier punten op Zulte Waregem. "A big game. Het zou mooi zijn dat we nog eens een topduel kunnen winnen. Wederom een belangrijke wedstrijd, zoals we er de voorbije weken meerdere kenden", klinkt het bij Matijas.

Het is nu wel echt money time voor Beerschot. "The key zal in verdediging liggen. Staan we achteraan ons mannetje, dan heb ik het vertrouwen in een gunstige afloop. Aanvallend maken we veelal een goaltje", zegt Matijas.

Beerschot heeft momenteel 47 punten op de teller staan. Zulte Waregem is vierde met 43 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.