'Juventus krijgt concurrentie van Liverpool in strijd om middenvelder'

'Juventus krijgt concurrentie van Liverpool in strijd om middenvelder'

12 maart - 10:45
1

Liverpool toont interesse in Teun Koopmeiners. De Nederlandse middenvelder blijft het grootste transferdoelwit van Juventus, maar Liverpool zou hem een groter contract kunnen aanbieden.

Juventus wil het geld dat overblijft door de situatie van Paul Pogba gebruiken voor de komst van Koopmeiners, meldt La Gazzetta dello Sport. Het bedrag dat vrijkomt door de schorsing van de Fransman wordt geschat op ongeveer dertig miljoen euro. Daarnaast zal ook Weston McKennie Turijn naar alle waarschijnlijkheid verlaten. Koopmeiners gaf eerder al aan graag in Italië te willen blijven, dit zou nog altijd niet veranderd zijn.

Echter zijn er ook Premier League-teams zeer geïnteresseerd in de komst van de Nederlander. Newcastle United en Manchester United werden al eens genoemd. Nu zou ook Liverpool vergaande interesse hebben getoond. The Reds kunnen Koopmeiners bovendien een veel groter contract aanbieden dan Juventus.

De Oude Dame houdt daarom meerdere opties in de gaten. Martin Zubumendi en zijn Real Sociedad-teamgenoot Mikel Merino zouden gelden als alternatieven van Koopmeiners.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.