Ajax-fans stellen zich vragen bij afwezigheid Godts: 'Waar is hij nu weer?'

Ajax-fans stellen zich vragen bij afwezigheid Godts: 'Waar is hij nu weer?'

11 maart - 20:44
1

De afwezigheid van Mika Godts in de wedstrijdselectie van Jong Ajax heeft veel stof doen opwaaien. De voormalige speler van KRC Genk was vrijdag nog invaller tijdens de wedstrijd tegen NAC Breda, maar tegen De Graafschap zit hij weer niet bij de wedstrijdselectie. Online vragen de supporters zich af of hij een terugval heeft in mijn blessure.

Godts raakte in december 2023 geblesseerd aan zijn hamstring, waardoor hij lange tijd afwezig was. Tegen NAC Breda maakte hij zijn rentree, maar tegen De Graafschap is hij er dus weer niet bij. De reden hiervoor is niet bekend. Online verwachten de fans dat het komt door een terugval in zijn blessure. Ajax heeft dit dus niet laten weten. Tegen De Graafschap zijn eerste elftalspelers Ar’Jany Martha, Silvano Vos en Kian Fitz-Jim er wel bij.

De achttienjarige ex-speler van KRC Genk is erg geliefd onder de supporters. Veel fans vinden dat hij een kans moet krijgen in het eerste elftal. Godts blijft zelf rustig. "Uiteindelijk heeft het me ook wel goed gedaan om even rust te hebben, om alles op te pakken buiten het veld en sterker terug te komen, dat is me denk ik wel gelukt. Ik heb allerlei dingen, ook buiten het veld, goed kunnen oppakken. Ik heb met de staf goed kunnen werken aan details, over voeding, beelden bekijken, van alles."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.