'Bolasie (ex-Anderlecht) maakt zich op voor opvallende uitdaging in Brazilië'

'Bolasie (ex-Anderlecht) maakt zich op voor opvallende uitdaging in Brazilië'

11 maart - 20:35
2

Yannick Bolasie staat op het punt om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. De 34-jarige ex-speler van RSC Anderlecht zit sinds januari zonder club, maar lijkt nu naar Brazilië te verhuizen.

Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano heeft Bolase namelijk zijn medische testen afgelegd in Brazilië, waar hij binnenkort aan de slag kan gaan bij Criciuma. De club promoveerde afgelopen seizoen naar de Braziliaase hoogste klasse en hoopt met Bolasie nu extra versterking gevonden te hebben.

De Congolese aanvaller maakte in ons land naam door van januari 2019 tot juni 2019 een half seizoen voor Anderlecht gevoetbald te hebben. Hij kwam zeventien keer uit voor de club en was daarin goed voor zes doelpunten in drie assists.

Bolasie speelde daarnaast voornamelijk in Engeland, waar hij uitkwam voor Plymouth Argyle, Barnet FC, Bristol City, Crystal Palace, Aston Villa, Middlesbrough, Everton en uiteindelijk het Welshe Swansea City.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.