‘Union wil ver gaan voor talentvolle aanvaller die onlangs assist gaf tegen Gent’

‘Union wil ver gaan voor talentvolle aanvaller die onlangs assist gaf tegen Gent’

11 maart - 18:38 Laatste update: 18:41
1

Union SG heeft een eerste versterking voor volgend seizoen op het oog met Anan Khalaili van Maccabi Haifa, daar zijn ze in Israël zeker van, meldt Het Laatste Nieuws.  De pas 19-jarige winger wist dit seizoen aardig zijn stempel te drukken bij Maccabi Haifa.

Union wil ver gaan voor Khalaili van Maccabi Haifa. De koploper van de Jupiler Pro League zou van plan zijn om 5 miljoen euro neer te tellen voor de flankaanvaller. Het contract van Khalaili loopt nog door tot de zomer van 2026.

Khalaili wist dit seizoen elf doelpunten te maken en zes assists af te geven bij Maccabi Haifa. Hier had Khalaili 41 matchen voor nodig. Ook speelde Khalaili al drie interlands met Israël.

Khalaili wist vorige week nog zijn stempel te drukken in de Conference League door een doelpunt te maken tegen Fiorentina. Eerder was Khalaili ook belangrijk voor Maccabi Haifa in het tweeluik tegen KAA Gent. Khalaili leverde destijds een assist af.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.