Zulte Waregem boekt een zeer gevleide overwinning op RSCA Futures

Zulte Waregem boekt een zeer gevleide overwinning op RSCA Futures

10 maart - 15:47 Laatste update: 17:32
2

Zulte Waregem heeft op bezoek bij de RSCA Futures met 0-1 gewonnen. Essevee deed dit via een doelpunt van Alioune Ndour in de 2e minuut. De RSCA Futures waren de bovenliggende partij, maar Zulte Waregem ging er met de volle buit vandoor.

De match tussen de RSCA Futures en Zulte Waregem was pas net begonnen toen Zulte Waregem via Ndour op voorsprong kwam in de tweede minuut. Na het doelpunt van Zulte Waregem namen de RSCA Futures de touwtjes in handen.

Het lukte de beloften van RSC Anderlecht niet om het overwicht uit te drukken in doelpunten. De RSCA Futures hadden 66 procent balbezit en kwamen tot veel meer schoten en doelpogingen. Zulte Waregem wist stand te houden, waardoor de ploeg bovenin de Challenger Pro League blijft meedraaien.

De RSCA Futures hadden meer verdiend tegen Zulte Waregem. Toch lukte het de ploeg niet om het overwicht om te zetten in doelpunten. Door de verliespartij lukt het de RSCA Futures niet om Club NXT te passeren, waardoor de beloften van Club Brugge de RSCA Futures voorbij zijn op de ranglijst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.