‘Honderdtal supporters harde kern uit onvrede bij het Basecamp van Club Brugge’

‘Honderdtal supporters harde kern uit onvrede bij het Basecamp van Club Brugge’

10 maart - 15:01
7

Ongeveer honderd leden van de harde kern van Club Brugge zijn naar de Basecamp van Club Brugge gekomen. Hoofdtrainer Ronny Deila, de staf en de selectie werden op een vredige manier op hun plichten gewezen, laat Het Laatste Nieuws weten.

De harde kern van Club Brugge is klaar met de tegenvallende resultaten. Een deel van de harde kern trok naar het Basecamp in Knokke-Heist om de onvrede te uiten richting de spelers, trainers en staf van Club Brugge.

De supporters van Club Brugge kregen toegang naar het Basecamp, waar zij op een rustige manier hun onvrede duidelijk maakten bij Club Brugge. De spelers, trainers en staf gingen voor de ingang van de kleedkamers in overleg met de harde kern.

De onvrede komt voort uit de wisselvallige resultaten die Club Brugge onder leiding van hoofdtrainer Deila dit seizoen behaalt. De uitschakeling in de Croky Cup tegen Union SG en het Europese verlies bij Molde FK hebben hier niet aan bijgedragen. Het is de vraag of de kalmte ook bewaard wordt wanneer Club Brugge tegen Leuven ook geen resultaat kan behalen.

De harde kern hoopt dat de uiting van onvrede aan het adres van Club Brugge effect zal hebben. Desondanks is het aannemelijk dat Deila en de spelersgroep van Club Brugge de ernst intussen al beseffen.