Zware uithaal naar Vandevoordt: Hij wordt echt zwaar overschat

Zware uithaal naar Vandevoordt: "Hij wordt echt zwaar overschat"

10 maart - 13:02
12

Domenico Tedesco maakt binnenkort zijn selectie voor de Rode Duivels bekend, die het zullen opnemen tegen Ierland en Engeland. Een van de laatste mogelijkheden voor de bondscoach om nog te experimenteren. Doet hij dat ook in doel?

Bij de Rode Duivels zullen we op het EK hoogstwaarschijnlijk geen Thibaut Courtois te zien krijgen, waardoor Koen Casteels de nieuwe nummer één zal zijn. Over zijn doublures is er nog wat twijfel. Hier en daar wordt namelijk geopperd om ook Maarten Vandevoordt mee te nemen. Maar niet iedereen is fan.

Bij RTBF haalde de Waalse analist Stephane Streker namelijk zwaar uit naar de doelman, die volgens hem helemaal geen selectie verdient voor de Rode Duivels. "Ze hebben ons proberen te doen geloven dat hij een topper is, maar hij wordt echt zwaar overschat", gaf hij aan.

De inmiddels 22-jarige Vandevoordt is nochtans bezig aan een goed seizoen bij Genk, waarmee hij uiteindelijk nog een moeilijk seizoen kent. Op zijn eerste selectie voor de Rode Duivels blijft hij voorlopig nog wachten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.