Joos stelt zich vragen bij Club Brugge-transfer: Hadden het niet gezien in hem

Joos stelt zich vragen bij Club Brugge-transfer: "Hadden het niet gezien in hem"

10 maart - 21:40
12

Club Brugge kent een moeilijk seizoen en lijkt alweer naast alle prijzen te gaan grijpen. Op de koop toe verliest het komende zomer ook nog basispion en sterkhouder Igor Thiago, die naar Brentford zal verhuizen. Die transfer zorgt toch voor vraagtekens bij Filip Joos.

De spits zal Club Brugge namelijk zo'n 37 miljoen euro gaan opleveren. "37 miljoen... Voor 20 miljoen zou Club hem toch ook hebben laten gaan", klinkt het bij MIDMID. Hij vraagt zich af hoe Brentford ooit een meerwaarde gaat creëren met Thiago. "Misschien wel met een binnenlandse transfer, maar in het buitenland: vergeet het maar."

In zijn eerste maanden had Thiago het ook niet makkelijk bij Club Brugge. Joos vreest dan ook dat de Braziliaan het moeilijk zal hebben in Engeland. "Brentford koopt op basis van data, dus dit is wel een bijzonder interessant geval om te zien of we volledig moeten vertrouwen op die data," oppert hij. "Wij, met onze manier van voetbal kijken, hadden het niet gezien in Thiago. Het zou kunnen, maar ik denk het niet..."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.