'Naast Yaremchuk wil Valencia nog tweede keer shoppen bij Club Brugge'

'Naast Yaremchuk wil Valencia nog tweede keer shoppen bij Club Brugge'

10 maart - 12:45
8

Club Brugge staat opnieuw voor een drukke transferperiode deze zomer, met flink wat nieuwelingen en vertrekkers. Hoewel het al de recordtransfer van Igor Thiago naar Brentford heeft afgerond, moet het mogelijk ook nog afscheid nemen van enkele spitsen.

Een van die spitsen is Roman Yaremchuk, de recordaankoop van de club. Yaremchuk werd dit seizoen uitgeleend aan Valencia, maar de Spaanse club heeft geen optie tot aankoop. Hoewel er geluiden uit Spanje komen dat de Oekraïense spits graag in Spanje wil blijven, is het nog onduidelijk wat Valencia van plan is.

Volgens Fichajes is Valencia sowieso al op zoek naar een extra spits voor de zomer. Ongeacht de afloop van het Yaremchuk-dossier staat ook Ferran Jutgla op het verlanglijstje. De Spanjaard was vorig seizoen een van de revelaties, maar is dit seizoen geleidelijk aan uit de gratie geraakt. Daar wil Valencia nu van profiteren. Club Brugge sluit een vertrek ook niet uit.

Valencia overweegt echter ook andere opties, waaronder Ante Budimir van Osasuna, die dit seizoen al vijftien keer heeft gescoord. Toch lijkt hun grote droom een terugkeer van Paco Alcacer te zijn, die tussen 2013 en 2016 al voor Valencia speelde voordat hij naar FC Barcelona en Dortmund ging. Alcacer speelt momenteel in de Emiraten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.