Hasi (Mechelen) over top 6: “We zijn dichtbij, nu moeten we er vol voor gaan”

Hasi (Mechelen) over top 6: “We zijn dichtbij, nu moeten we er vol voor gaan”

7 maart - 16:16 Laatste update: 16:27
10

KV Mechelen is aan een gigantische klim bezig in de Jupiler Pro League. Met nog twee wedstrijden te gaan is het mogelijk voor De Kakkers om de top-6 en daarmee de Champions’ Play-Offs te halen. Mechelen strijdt nog met Cercle Brugge, KRC Genk en KAA Gent om een plekje in de top-6. Hoofdtrainer Besnik Hasi vertelt over de druk die daarbij komt kijken.

Mechelen neemt het nog op tegen KVC Westerlo en OH Leuven in de laatste twee matchen van de reguliere competitie. Hasi vertelt over de druk bij Mechelen. “Extra druk wel, maar het is ‘leukere’ druk dan toen we nog voor het behoud speelden. Nu moeten de jongens vooral genieten van de situatie waarin ze zitten. Het is hun verdienste”, citeert De Gazet van Antwerpen Hasi.

Hasi vertelt verder dat het een haast unieke situatie is voor Mechelen in de Jupiler Pro League. “We zijn dicht bij iets wat ze hier in Mechelen misschien niet elk jaar beleven. Nu moeten we er vol voor gaan. Ik blijf erbij: we hebben nog niets in handen. We staan nog altijd een punt achter op de rest. We moeten onze wedstrijden winnen en dan kijken naar wat de rest doet”, besluit Hasi.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.