Raman moet op zoek naar nieuwe makelaar: 'Einde van samenwerking'

Raman moet op zoek naar nieuwe makelaar: 'Einde van samenwerking'

6 maart - 20:16
3

Benito Raman moet op zoek naar een nieuwe makelaar. Woensdag deelde Claes Agency immers mee dat het de samenwerking met de spits heeft stopgezet.

Enkele weken geleden hielp Claes Agency Raman nog mee aan een transfer naar Turkije. De spits liet toen RSC Anderlecht achter zich om zijn loopbaan verder te zetten bij Samsunspor.

Nu deelde Claes Agency mee via X: 'We hebben beslist om een einde te maken aan de samenwerking en vaarwel te zeggen tegen Benito Raman. Wat een rollercoaster was het. Van Fortuna Düsseldorf naar Schalke 04 naar RSC Anderlecht en tot slot naar Samsunspor. Veel succes in de toekomst.'

Waarom er een einde is gekomen aan de samenwerking deelde Claes Agency niet mee. Achter het bureau zit onder meer Bob Claes, de voormalige CEO van Standard. Het makelaarsbureau behartigt onder meer nog de belangen van Wout Faes, Youri Tielemans, Bernd Thijs en Carl Hoefkens.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.