Frustratie na Genk-Club Brugge: ‘Moeten we niet gewoon stoppen met de VAR?’

Frustratie na Genk-Club Brugge: ‘Moeten we niet gewoon stoppen met de VAR?’

4 maart - 09:13 Laatste update: 09:20
67

De laatste wedstrijd van KRC Genk tegen Club Brugge resulteerde in een pijnlijke 0-3 nederlaag. Naast een gemiste penalty van Tolu Arokodare, droegen twee discutabele beslissingen van scheidsrechter en VAR bij aan het verloop van de wedstrijd. 

Voor de Genk-fans was het hoe dan ook een pijnlijk schouwspel. De KRC Genk-watcher van Het Belang van Limburg erkent het onrecht dat Genk voelde en benadrukt het gevoel van oneerlijkheid dat heerste na de wedstrijd. ‘VAR Bert Put en ref Jasper Vergoote sloegen tot twee keer toe de bal mis’, klinkt het in de krant.

Tijdens het commentaar van de wedstrijd liet voetbalanalist en ex-Rode Duivel Gert Verheyen zijn frustratie blijken: “Als ik dit zie, heb ik goesting om mijne zak te pakken en naar huis te gaan.” Zijn reactie weerspiegelt volgens de analist de gedeelde frustratie over de beslissingen tijdens de wedstrijd. 

Het incident waarbij een elleboog van Odoi onbestraft bleef en een vermeende handsbal van Sor tot een strafschop leidde, roept een onvermijdelijke vraag opnieuw op. De analist stelt zich dan ook openlijk de vraag: ‘Moeten we niet gewoon stoppen met de VAR?’ 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)