Mooi! Vanderhaege: Doet deugd als Deman zegt dat hij het aan mij te danken heeft

Mooi! Vanderhaege: "Doet deugd als Deman zegt dat hij het aan mij te danken heeft"

3 maart - 12:35
1

Yves Vanderhaege was te gast bij de podcast MIDMID. De voormalig coach van onder meer KAA Gent, KV Kortrijk en Cercle Brugge was openhartig over zijn ervaringen als trainer. Destijds lanceerde hij Rode Duivel Olivier Deman bij Cercle, iets wat de huidig speler van Werder Bremen blijkbaar nog niet vergeten is. 

Volgens Vanderhaeghe doet het hem nog steeds veel deugd wanneer Rode Duivel Olivier Deman zijn dankbaarheid uit. "Wat er altijd deugd doet is als iemand als Deman zegt dat hij het aan Yves Vanderhaeghe te danken heeft", klink het. 

Vanderhaeghe gaat naar eigen zeggen als hoofdcoach regelmatig kijken naar de beloften. "Ik had Deman eens bezig gezien bij de beloften, wat een vervelend manneke het was", glimlacht de voormalige coach. 

"De eerste match na onze aanstelling zaten wij in de tribune, op Leuven voor de beker. Deman speelde mee en de eerste minuut maakten ze een penaltyfout op hem. 'Hij is daar weer se', dacht ik", zegt Vanderhaeghe. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.