'Anderlecht-huurling heeft geen zin in een terugkeer naar België'

'Anderlecht-huurling heeft geen zin in een terugkeer naar België'

3 maart - 18:00
2

RSC Anderlecht heeft dit jaar ook weer enkele spelers uitgeleend. Eentje daarvan is Ishaq Abdulrazak, die wordt uitgeleend aan het Zweedse BK Häcken. Daar lijkt hij mogelijk ook te gaan blijven.

Afgelopen zomer werd de Nigeriaan uitgeleend aan het Zweedse Häcken, waar de club flink wat potentieel in hem ziet. De club wil langer met hem door en ook Abdulrazak ziet dat zitten. Hij geeft de voorkeur aan een verlengd verblijf in Zweden en heeft weinig interesse om terug te keren naar België, zo meldt Het Nieuwsblad.

Anderlecht lijkt niet afkerig te staan tegenover dit idee. Paars-wit hoopt echter nog steeds een aanzienlijk bedrag te ontvangen voor de speler, aangezien hij nog twee jaar onder contract staat en de club zelf drie miljoen euro betaalde voor de flankspeler.

Hoewel hij een contract tekende tot 2026, slaagde hij er niet in om bij paars-wit te overtuigen en kreeg hij weinig speeltijd. De 21-jarige Abdulrazak speelde in totaal slechts zes partijen voor de A-ploeg van Anderlecht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.