Vanhaezebrouck: “Bij winst op Standard, dan doen we tot laatste match mee”

Vanhaezebrouck: “Bij winst op Standard, dan doen we tot laatste match mee”

2 maart - 16:21
4

Hein Vanhaezebrouck en Ivan Leko, de hoofdtrainers van KAA Gent en Standard hebben vooruitgeblikt op de confrontatie op Sclessin. Vanhaezebrouck benadrukt het belang van een zege van De Buffalo’s en Leko weet dat De Rouches op de steun van het publiek kunnen rekenen.

Vanhaezebrouck geeft aan dat Gent bij een zege op Standard blijft meedoen om de Champions’ Play-Offs. “Als we winnen op Standard doen we tot de laatste match mee voor de Champions' Play-offs. We hebben bewezen dat we progressie maken als team. Hopelijk worden we daar straks ook eens voor beloond”, citeert Sporza Vanhaezebrouck.

Ook voor Standard zijn de punten van groot belang. Standard wil de afstand met de degradatiezone vergroten. “We kunnen en willen onze voet naast eender welke ploeg zetten. Wij spelen thuis en kunnen rekenen op de steun van onze fans in moeilijke momenten”, deelt hoofdtrainer Leko.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.