Nottingham rekent nog op Origi: We hebben de beste versie van Divock nodig

Nottingham rekent nog op Origi: "We hebben de beste versie van Divock nodig"

2 maart - 12:35
1

Nottingham Forest staat voorlopig nét boven de rode streep in de Premier League, maar het degradatiegevaar blijft om de hoek loeren. Zaterdagmiddag tracht de club verse punten te verzamelen, al belooft dat tegen Liverpool FC geen sinecure te worden. Trainer Nuno Espirito Santo rekent waarschijnlijk op Divock Origi.

Nottingham kent wat personeelsproblemen in de voorhoede en dus is Origi een serieuze kanshebber op een basisstek. "Ik heb de knoop nog niet doorgehakt, maar ik kan wel zeggen dat Origi vooruitgang heeft geboekt", aldus Espirito Santo op zijn persconferentie volgens Liverpool EchoOnze landgenoot kwam vorige zomer op huurbasis over van AC Milan. In zijn eerste maanden speelde hij niet meer dan een bijrol, maar de voorbije wedstrijden mocht hij vaak starten in de Premier League.

Ook Espirito Santo onderstreept die hobbelige rit. "Hij heeft wat heen en weer geschipperd door kleine zorgen, waardoor zijn progressie vertraagd is. Maar in de eerste helft tegen Manchester United was hij geweldig." Bovendien kan de Portugees de polyvalentie van Origi wel smaken. "Hij is een oplossing omdat hij rechts, links en centraal kan spelen."

Bij Nottingham leeft de hoop op de redding nog steeds. Voorlopig ziet het er eerder goed uit, al is de weg nog lang. "We zullen de beste versie van Divock nodig hebben", triggert Espirito Santo zijn aanvaller nog even.