De Neve (Kortrijk) voor match met RWDM: Belangrijkste wedstrijd uit mijn leven

De Neve (Kortrijk) voor match met RWDM: "Belangrijkste wedstrijd uit mijn leven"

27 februari - 16:46
2

Dion De Neve, de 22-jarige linkermiddenvelder van KV Kortrijk, blikt vooruit op de cruciale ontmoeting met RWDM in de Jupiler Pro League. Het is een zeer belangrijke match voor De Kerels in de kelder van de Jupiler Pro League.

Ook De Neve weet dat het een belangrijke wedstrijd wordt voor Kortrijk tegen RWDM. “Dat wordt de belangrijkste wedstrijd uit mijn leven”, weet Dion De Neve nu al. “We moeten ervoor zorgen dat we de drie punten thuishouden, zodat we toch de aansluiting met de rest blijven behouden”, citeert Het Nieuwsblad De Neve.

De Neve uit zich lovend over de fans van Kortrijk voor de cruciale match tegen RWDM. “Hopelijk zullen onze fans er opnieuw staan zoals in Mechelen. Hun steun deed ons goed en we willen hen ook eens wat plezier bezorgen. We kamperen al bijna een heel seizoen op de laatste plek en dan is het mooi om te zien dat ze zo trouw zijn”, besluit De Neve.

Kortrijk staat na 27 gespeelde wedstrijden op de zestiende plaats in de Jupiler Pro League. De Kerels hebben 18 punten behaald. Het verschil met RWDM is op dit moment vijf punten. RWDM staat op de veertiende plek met 23 punten. Na RWDM neemt Kortrijk het nog op tegen Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.