Dortmund gaat onderuit tegen Hoffenheim, maar ziet Duranville (ex-RSCA) terugkeren

25 februari - 19:59

Borussia Dortmund is in eigen huis onderuit gegaan tegen Hoffenheim. Dortmund ging met 2-3 onderuit tegen Hoffenheim, maar zag Julien Duranville terugkeren. In de 87e minuut kwam het voormalige talent van RSC Anderlecht het veld binnen voor Marco Reus.

Hoffenheim begon werkelijk flitsend aan de wedstrijd in het Signal Iduna Park. Al na twee minuten spelen lag de bal in het net. Spits Ihlas Bebou profiteerde van slecht verdedigen door de Dortmund-defensie.

Al snel werd het 1-1. Malen tikte van dichtbij binnen uit een hoekschop. De Oranje-international krikte zijn seizoenstotaal daarmee op naar tien treffers. Kort na de gelijkmaker zette Nico Schlotterbeck Dortmund op voorsprong. Dat was ook de ruststand.

In het tweede bedrijf ging het mis voor de Duitse topclub. Dankzij twee treffers van Maximilian Beier keek het in minuut 64 pardoes tegen een 2-3 achterstand aan. Die schade maakte Dortmund niet meer ongedaan. Het gat met nummer vijf RB Leipzig bedraagt nu één punt, in het voordeel van BVB.