Moris vol vertrouwen voor confrontatie Frankfurt-Union: Kleine Belgen”

Moris vol vertrouwen voor confrontatie Frankfurt-Union: "Kleine Belgen”

22 februari - 18:01

Terwijl Union Saint-Gilloise neemt het donderdagavond op tegen Eintracht Frankfurt. De ploeg van Alexander Blessin trekt richting Duitsland met vertrouwen in eigen kunnen. Dat blijkt uit het interview met Anthony Moris

In de heenwedstrijd in Brussel maakte Union in de tweede helft indruk. Moris waarschuwt Frankfurt dat ze zich beter niet laten verrassen door de "kleine Belgen". "We verdienden het zelfs om te winnen in de eerste etappe, gezien onze prestatie in de tweede helft", aldus Moris, geciteerd door RTBF.

Moris heeft alvast veel vertrouwen in zijn team. De doelman geeft toe dat Frankfurt de favoriet is voor de tweede ronde, maar wijst erop dat Union bekend staat om haar onvoorspelbaarheid. "Als er één team is waarvan je nooit weet waartoe het in staat is, dan is het Union wel", verklaart hij. 

Ondanks de uitdaging die ongetwijfeld volgt in Duitsland blijft Moris optimistisch over de kansen van Union. "Ik hoop dat we morgen een goede dag hebben om ons Europese avontuur voort te zetten", besluit hij. Union speelde in het Lotto Park 2-2 gelijk nadat het al snel op een 0-2 achterstand stonden. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.