Ex-Buffalo na Gent – Maccabi Haifa: “Voelden ons hier thuis, kans werd ontnomen”

Ex-Buffalo na Gent – Maccabi Haifa: “Voelden ons hier thuis, kans werd ontnomen”

22 februari - 15:40 Laatste update: 16:19

Kenny Saief, de voormalige Buffalo, wist met Maccabi Haifa gelijk te spelen tegen KAA Gent in een leeg stadion. Door het 1-1 gelijkspel gaat Maccabi Haifa door in de Conference League en is het Europese avontuur van Gent ten einde. Saief blikt terug op de match achter gesloten tegen zijn oude werkgever, waar Saief eerder kampioen van België mee werd.

Saief, de linksbuiten die ook voor RSC Anderlecht uitkwam, baalt er stevig van dat er geen Gents publiek aanwezig was tijdens de returnmatch tussen Gent en Maccabi Haifa. “Het is zo zonde dat men sport en politiek probeert te mengen”, citeert Het Nieuwsblad Saief.

Saief sluit af door te delen dat de linksbuiten met een goed gevoel terugkijkt op zijn periode als Buffalo. Saief had graag de fans nog eens begroet. “We voelden ons hier altijd thuis en hadden dolgraag de vele Gentse fans nog eens begroet. Jammer dat ons die kans werd ontnomen”, besluit Saief.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.