Lang krijgt docuserie met inbreng van voormalig Club Brugge-trainer Schreuder

Lang krijgt docuserie met inbreng van voormalig Club Brugge-trainer Schreuder

22 februari - 09:30
2

Prime Video brengt vrijdag een vierdelige documentaireserie over het leven van de voormalige Club Brugge-aanvaller Noa Lang uit. De serie over de aanvaller, die nu voor PSV speelt, gaat 'Lastpak: Noa Lang' heten.

In de serie wordt de kijker meegenomen in de periode van de Oranje-international bij Club Brugge, PSV en het Nederlands elftal. Daarnaast geven de afleveringen een inkijkje in het privéleven van Lang.

'Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis. Lastpak: Noa Lang neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn', schrijft Prime in de aankondiging. Aan het woord komt onder andere voormalig Club Brugge-trainer Alfred Schreuder.

Lang speelde in totaal 125 keer in het shirt van Club Brugge. De aanvaller wist daarin 38 keer te scoren en 34 assists aan ploegmaats te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.