''Alles aan Cercle Brugge fantastisch en leuk, behalve het voetbal''

''Alles aan Cercle Brugge fantastisch en leuk, behalve het voetbal''

19 februari - 15:35 Laatste update: 15:43
8

De stadsderby tussen Cercle Brugge en Club Brugge eindigde in een gelijkspel (1-1). Hoewel er strijd was, resulteerde dit niet altijd in hoogstaand spel. De analisten van de voetbalpodcast 'Vier-Nul' bespraken de wedstrijd.

Marc Degryse merkte op dat de strijd aanwezig was. "Het was geen technisch goede wedstrijd. Wat betreft intensiteit was het goed", vertelde de analist.

Degryse zag een ander Club Brugge dan gebruikelijk. "Club Brugge koos ervoor om mee te gaan in dit soort voetbal met veel lange ballen richting Thiago en Vanaken", zei Degryse.

Jarno Bertho kon ook niet genieten van het spel. "Voor een journalist is alles aan Cercle Brugge fantastisch en leuk, behalve het voetbal", concludeerde Bertho.

Club Brugge staat momenteel op de derde plaats in de Jupiler Pro League met 45 punten uit 26 wedstrijden. Cercle Brugge volgt op de zesde plaats met 40 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.